I N F O R M A C J A

 

Opłaty za obiady za miesiąc wrzesień 2018r. proszę dokonać przelewem na niżej podany rachunek bankowy

w terminie   03.09.- 07.09.2018r.  

60 1030 1508 0000 0005 5082 7069

W tytule przelewu należy zawrzeć następujące informacje:

imię i nazwisko ucznia, klasa, opłata za obiad, za jaki miesiąc, kwota.

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres sp97stolowka@wp.pl lub okazać w pokoju nr 1 (Kadry). 

Wpłaty gotówkowe za obiady za miesiąc wrzesień 2018r.

przyjmowane są w pokoju nr 1. (Kadry)

w terminie   03.09.- 07.09.2018r.

WRZESIEŃ:                     całe obiady:  19 dni x 6,00 = 114,-

                         

UWAGA!   Prosimy o terminowe opłaty

                                                   

          J A D Ł O S P I S                    

 

 

Wtorek – 04.09.

- zupa kalafiorowa

- spaghetti po neapolitańsku, nektarynka, kompot

 

Środa – 05.09.

- zupa marchewkowa

- pierś kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, ryż, morela, kompot

 

 Czwartek – 06.09.

- zupa jarzynowa

- gulasz wieprzowy, kasza gryczana, ogórek małosolny, kompot

 

Piątek – 07.09.

- zupa pomidorowa z makaronem

- nalesniki z serem i polewą waniliową, jabłko, kompot

 

Poniedziałek – 10.09.

- zupa koperkowa

- pierś kurczaka, makaron muszelki, brokuły, kompot

 

Wtorek – 11.09.

- zupa zacierkowa

- gulasz drobiowy, kasza pęczak, surówka z marchwi i jabłka, kompot

 

Środa – 12.09.

- zupa pieczarkowa

- udko kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot

 

Czwartek – 13.09.

- zupa fasolowa

- bitki schabowe, ziemniaki, surówka z białej kapusty i marchwi, kompot

 

Piątek – 14.09.

- zupa ogórkowa

- racuchy z jabłkiem, morela, kompot

 

Poniedziałek – 17.09.

- krupnik

- kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria, kompot

 

Wtorek – 18.09.

- zupa brokułowa

- spaghetti po neapolitańsku, śliwka, kompot

 

Środa – 19.09.

- zupa jarzynowa

- sznycel z kurczaka, ziemniaki, buraczki na ciepło , kompot

 

Czwartek – 20.09.

- zupa zacierkowa

- pierś kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, ryż, jabłko, kompot

 

Piątek – 21.09.

- żurek

- ryba, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot

 

Poniedziałek – 24.09.

- zupa z soczewicy

- medalion wieprzowy, ziemniaki, marchew gotowana, kompot

 

Wtorek – 25.09.

- zupa koperkowa

- rizotto, surówka z kapusty białej i pomidora, kompot

 

Środa – 26.09.

- zupa ogórkowa

- kęski drobiowe, kopytka, surówka z marchwi i jabłka, kompot

 

Czwartek – 27.09.

- zupa pieczarkowa

- udko pieczone kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot

 

Piątek – 28.09.

- zupa pomidorowa z makaronem

- pierogi ze szpinakiemi i  fetą, nektarynka, kompot

 

 

Jadłospis może ulec zmianie