I N F O R M A C J A

 

Opłaty za obiady za miesiąc czerwiec 2018r. proszę

dokonać przelewem na niżej podany rachunek bankowy

w terminie   23.05.- 30.05.2018r.

 

60 1030 1508 0000 0005 5082 7069

 

W tytule przelewu należy zawrzeć następujące informacje:

imię i nazwisko ucznia, klasa, opłata za obiad, za jaki miesiąc, kwota.

 

Potwierdzenie przelewu należy przesłać na adres sp97stolowka@wp.pl lub okazać w pokoju nr 1 (Kadry).

 

Wpłaty gotówkowe za obiady za miesiąc czerwiec 2018r.

przyjmowane są w pokoju nr 1. (Kadry)

w terminie   23.05.- 30.05.2018r.

 

CZERWIEC:                     całe obiady:  14 dni x 5,50 = 77,-

                                      

 

UWAGA!   Prosimy o terminowe opłaty

 

 

   J A D Ł O S P I S                    

    

Wtorek – 22.05.

- zupa zacierkowa

- kęski drobiowe, kopytka, warzywa gotowane, kompot

 

Środa – 23.05.

- krupnik

- pierś kurczaka, makaron muszelki, brokuły , kompot

 

Czwartek – 24.05.

- zupa kalafiorowa

- udko kurczaka, ziemniaki, marchew gotowana, kompot

 

Piątek – 25.05.

- zupa ogórkowa

- ryba, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot

 

Poniedziałek – 28.04.

- zupa pieczarkowa

- kotlet mielony, wieprzowy, ziemniaki surówka z selera i marchwi, kompot

 

Wtorek – 29.05.

- zupa koperkowa

- gulasz wieprzowy, kasza gryczana,  ogórek kiszony, kompot

 

Środa – 30.05.

- botwinka

- sznycel z kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot

 

Poniedziałek – 04.06.

- zupa zacierkowa

- kotlet schabowy, ziemniaki, warzywa gotowane, kompot

 

Wtorek – 05.06.

- zupa koperkowa

- udko kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot

 

Środa – 06.06.

- zupa kalafiorowa

- pierś kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, ryż, gruszka, kompot

 

 Czwartek – 07.06.

- botwinka

- spaghetti po neapoltańsku, jabłko, kompot

 

Piątek – 08.06.

- zupa pomidorowa z makaronem

- pierogi ruskie z cebulką i skwarkami, banan, kompot

 

Poniedziałek – 11.06.

- krupnik

- kotlecik wieprzowy, mielony w sosie cebulowym, kasza gryczana,

  ogórek kiszony, kompot

 

Wtorek – 12.06.

- zupa marchewkowa

- pierś kurczaka, makaron muszelki, brokuły, kompot

 

Środa – 13.06.

- barszcz czerwony

- kęski drobiowe, kopytka, mizeria, kompot

 

Czwartek – 14.06.

- zupa jarzynowa

- sznycel z kurczaka, ziemniaki, buraczki, kompot

 

Piątek – 15.06.

- żurek

- racuchy z jabłkiem, mandarynka, kompot

 

Poniedziałek – 18.06.

- barszcz ukraiński

- pierś z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, banan, kompot

 

Wtorek – 19.06.

- rosół

- udko pieczone z kurczaka, ziemniaki, mizeria, kompot

 

Środa – 20.06.

- zupa fasolowa

- kotlet schabowy, ziemniaki, warzywa gotowane , kompot

 

Czwartek – 21.06.

- zupa pomidorowa z makaronem

- naleśniki z serem i polewą waniliową, mandarynka, kompot

 

 

Jadłospis może ulec zmianie

 

 

 

 

                                                   

-